Educatieproject Mijnstadenlande

Op 26 oktober 2017 heeft in het Stadhuismuseum te Zierikzee de feestelijke lancering van ons educatieproject voor de basisschooljeugd van Schouwen-Duiveland plaatsgehad. Met een inleiding van burgemeester Gerard Rabelink en presentatie van directeur Life Design Jeroen van ´t Leven, ging mijnstadenlande.nl online. 

De kaart is gevuld met allerlei onderwerpen: geschiedenis, tradities, monumenten, musea, land(bouw), water, verhalen, kortom van alles over ons eiland wat we onze jeugd op een aantrekkelijke of spannende manier willen meegeven.

Voor leerkrachten zijn extra mogelijkheden gecreëerd om zelf lessen te plaatsen die zij van elkaar kunnen gebruiken. Werkstukken van leerlingen kunnen op verzoek geplaatst worden en de site is interactief voor leerlingen. Een schat aan mogelijkheden dus: mijnstadenlande.nl, een schatkaart van Schouwen-Duiveland. 

Maar er kan nog veel meer bij! Ook u kunt helpen om deze schatkaart verder te verrijken. Velen van u bezitten een schat aan kennis over ons eiland. Als er een onderwerp is dat u interessant of leuk lijkt voor mijnstadenlande.nl, aarzel niet en lever een stukje tekst aan, liefst met enkele foto's erbij. Wij zorgen dat het op de digitale kaart komt.

U kunt u bijdrage mailen aan: info@mijnstadenlande.nl  

En wat biedt de schatkaart........Klik hier op www.mijnstadenlande.nl


terug naar boven